Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A történet

2008.04.20

 

A történet főhőse Milagros, egy alig 20 éves árvalány, aki egész életét egy zárdában töltötte.

Ez a lány, aki szeret focizni és fiúnak öltözik, a Di Carlo család házában kezd dolgozni, ahol beleszeret gazdája fiába, Ivóba. De ezen a helyen nem csak munkát és szerelmet talál: felfedezi a múltját és a családját, mivel Federico Di Carlo, a főnöke nem más, mint az apja. Emellett megtapasztalja Luisának, Federico feleségének és Ivo anyjának megvetését, és Federico anyjának, Angelicának szeretetét, aki megpróbál finomítani rajta anélkül, hogy tudná, hogy Milagros az elveszett unokája.

Victoria, Ivo húga is rosszul bánik "Cholitóval" - ahogy a barátai hívják -, miközben belehabarodik esetlen sofőrjébe, Rockyba. Semmi nem utal arra, hogy Milagros is egy Di Carlo, kivéve egy medált a Magányosság szűzéről, amit Cholito mindig magánál tart, és amit Angelica könnyen felismerhetne és bebizonyíthatná, hogy Milagros az unokája.

A családi kötelék Ivo és Milagros közt nem akadályozná meg, hogy szeressék egymást, mivel Federico nem Ivo igazi apja. Ezt teljes titokban tartják, és csak Luisa, Angelica és Federico tud róla.