Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartalom -- 141-145. rész

2008.04.10

 

142. rész
Sergio (Mili barátja és ügyvédje) megcsókolja Milit és ezt Ivo is látja. Ivo azonnal elzavarja Sergiót. Mili nagyon mérges Sergióra, mivel a lány nem akarta megcsókolni, pláne nem Ivo elõtt.
Luisa elárulja titkát Florenciának, hogy Ivo nem Federico fia. A cégnél Ivo elnézést kér Sergiótól az indulatossága miatt. Elmondja neki, hogy úgy szereti Milit, mintha a húga lenne, ezért borult ki. Késõbb Ivo Militől is bocsánatot kér. Sergio elmondja Milinek, hogy Ivo szereti a lányt.
Florencia és Marina meghívja Ivót és Pablót egy békéltető ebédre Florencia lakásába. Mikor Ivo megérkezik és meglátlja Pablót kijelenti, hogy nem hajlandó vele ebédelni, így Pablo és Marina étterembe mennek.
Victoria az egész éjszakát Morgannal tölti a diszkóban, ezt Bobby elárulja Fredericónak. Ettől persze az öreg igen dühös lesz. Hivatja Rockyt (Morgan), hogy eltiltsa a lányától, Victoriára pedig szobafogság vár.
Frederico rájön, hogy Damian lopta el a pénzt, és elhatározza, hogy megleckézteti.
Angelica meghívja mindkét Sergiot vacsorára a villájába. Angelica azt akarja, hogy Mili is ott legyen, és előtte vesz egy ruhát a lánynak. Angelica el akarja mondani Milinek, hogy ő lesz az egyetlen örököse. Sergio és nagyapja Miliről beszélnek. Arról hogy örökösként jó parti lenne, ezt Mili is hallja a konyhából kijövet.

 

143. rész
Milagros meghallja, hogy ő lesz Angelica örököse. Nagyon mérges lesz. Azt mondja Angelicának, hogy nem kell a pénze és nem tetszik neki, hogy meg akarja venni. Mili elrohan, Angelica szomorú, a vacsorának fuccs.
Florencia elmondja Ivónak, hogy Mili szereti őt. Ivo azt mondja, ne aggódjon, nem jelent számára a lány semmit. Ám mikor Ivo hazaér, kérdőre vonja Milit, miért kerüli el, ha szereti. Mili nem válaszol semmit, csak elfut. A hálószobájában elhatározza, néhány napot Casa Abadonádan (az elhagyott házban) tölt. Csak Gloria tudja, de ő elmeséli később Linának és Ivonak is. Ivo is készülődik.
Federico megengedi Vickynek, hogy elmenjen a szupermarketbe Socorróval, ahol már Morgan várja. Morgan ad egy szerelmes levelet Vickynek, a lány pedig ad egy másikat Morgannak.
Federico egy csapdát állít Damiannak. Martha félrehallja a dolgokat, és azt mondja Luisának, hogy már Milagrosé Angelica összes pénze.
Mili tüzet rak a kandallóban és Ivora gondol, valamint az együtt töltött pillanatokra. Hirtelen megjelenik Ivo. Mili meglepődik, aztán beszélgetnek, végül csókokban törnek ki.

 

144. rész

 

145. rész
Ivo találkozik Manuel atyával és Miliről beszélnek. Mikor Ivo visszamegy Milihez, mindent elmond neki és elhatározzák, hogy visszamennek a villába és senkinek nem mondják el, hogy együtt vannak. Eldöntik, hogy összeházasodnak.
A villában Federico megfenyegeti Rockyt: ha nem hagyja el Victoriát, megöli. Luisa arról próbálja meggyõzni Victoriát, hogy nem is lehet szerelmes Morganba.
Mili visszatér a házba, nagyon boldog. Lina és Gloria kérdezgetik, hol voltak, mi történt Ivóval. De Mili nem akarja elmondani. Aztán a nagy könyörgésnek engedve mesélni kezd. Tegnap együtt volt Ivóval és feleségül megy hozzá. Nem mondja el, hogy lefeküdtek, csak később Gloriának. Ezt meghallja Luisa.
Federico titokban néhány csekket rak Damian zakójába.
Ivo visszaveszi a Pablo által elbocsátott négy munkást. Elmondja elképzeléseit az elnökségi ülésen, de a többiek Pablót támogatják. Ivo azt mondja, nem akar elnök lenni többé és elmegy. Ezután Federico elmondja, hogy valaki pénzt lopott a cégtől, és mindenki egyetért abban, hogy a bűnöst börtönbe kell juttatni. Egyszercsak egy rendőr lép be és Damian zakójában megtalálja a csekket, akit ezután letartóztatnak.
Ramon azon gondolkodik, hogyan juttathatná be Rockyt a villába Victoriához.
Mili az ágyán ül és Gloriával beszélget. Ivo lép be a szobába és felszólítja, pakolja össze a holmijait, mert elmennek.