Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartalom -- 146-150. rész

2008.04.09

 

147. rész
Nestor (Ivo vérszerinti apja, de ezt Ivo nem tudja) megmutatja azt az iskolát Ivónak, ahol Luisával együtt tanultak, s akibe szerelmes volt, de a nő elhagyta. Nem akarja, hogy Ivo is boldogtalan legyen egész életében, ezért küzdenie kell a szerelméért.
Mili elmondja Luisának, hogy õ csak boldoggá akarja tenni Ivót és nem a pénze érdekli. Angelica pénze sem kellett neki, mert nincs rá szüksége. Szereti Ivot és a fiú is szereti őt. Luisa mégsem akar beleegyezni kettejük kapcsolatába.
Damian a börtönben raboskodik, de ott is üzletel. Fogadásokat köt, hogy pénzt szerezzen. Martha meglátogatja.
Florencia felhívja Milagrost és megkéri, sürgősen keresse fel személyesen. Mili beleegyezik, de Sergiót magával viszi. Mikor megérkeznek, Florencia megkéri Sergiót hadd beszéljen Milivel négyszemközt. Ezután Florencia megkéri Milit, hogy ne lopja el tőle Ivót. Mili erre azt mondja, hogy a szerelmet nem lehet ellopni, aztán ennyiben maradnak.
A következő nap Sergio felkeresi Florenciát (régebbrõl ismerik egymást, mivel szeretők voltak) és arról beszélnek, hogyan küzdhetnének a boldogságukért (Sergio Milirt, Florencia Ivóért).
Mialatt Damian börtönben van, Rocky veszi át a diszkó irányítását. Ramon, Socorro, Lina és Gloria segítenek neki, de mindig kifogásol valamit, ezért mindenki otthagyja Vickyvel.
Florencia megkéri az édesapját segítsen Ivón, a lánya apja belemegy.
Manuel atya felkeresi Federicót, hogy adományt kérjen az árvaház számára, de egy vaskos nemet hallhat csak. Milinek az az ötlete támad, hogy az utcán fognak a barátaival tombolaszelvényeket árulni, a fődíj pedig Federico új autója. El is kezd intézkedni. Nagyon jól fogynak a szelvények, egyszer csak Milit karon ragadja egy férfi és betuszkolja egy autó hátsó ülésére, egy férfi mellé, aki nem más, mint Domenico Rizzo, Florencia apja.

 

148. rész
Domenico megfenyegeti Milit: ha nem hagyja el Ivót, valami történni fog Gloriával és Manuel atyával. Milit ezután elengedik, aki a történtek miatt nagyon szomorú. A lányok észre is veszik rajta, de a fődíj kisorsolását kell intézniük. Egyszer csak megjelenik Federico, aki már a rendőrséggel keresteti az autóját. A lányok elmesélik, hogy jótékonysági célra akarták felhasználni a befolyt összeget.
Késõbb Mili felkeresi Florenciát és elmondja, hiába küldte rá az apját, hogy megfenyegesse, akkor is összeházasodnak Ivóval.
Federico kiengedteti a börtönbõl Damiant és választás elé állítja. Ha nem akar visszamenni a börtönbe, elveszi Marthát feleségül.
Federico odaadja autóját Manuel atyának. Manuel atya elhatározza, elmondja Milinek, ki az édesapja. Mikor Mili meghallja, összetörik. Manuel atya nem tudja, hogy Mili szerelmes Ivóba, ezért nem mondja el Milinek, hogy nem testvérek.

 

149. rész
Mili elkeseredett, mert azt hiszi, hogy a saját bátyjával feküdt le. Elhatározza, senkinek nem mondja el, különösképpen Ivónak nem. A folyosón találkozik Mili és Ivo. A fiú megcsókolná a lányt, de az kitér előle és elmegy.
Federico még úgy tudja, Mili nem sejti, ki az igazi apja. Mili elmondja Manuel atyának, hogy soha nem bocsátja meg azt, amit Federico tett.
Bernardót egy barátnője látogatja meg, aki magával hoz néhány régi fotót. Bernardo, a barátnője, és nõvére, azaz Mili anyja vannak a képen. A konyhában beszélgetnek, mikor Mili megjelenik és látja a képeket. Az egyik képen felismeri az édesanyját és Bernardót. Megkérdezi, mit keresnek együtt a képen. Bernardo nem akarja először beismeri, hogy ő van a képen. Aztán bevallja, hogy ő és Mili anyja van a képen, de azt nem vallja be, hogy ő Mili nagybátyja.
Damian nem tudja mit kezdjen a házassággal. Vesz egy pisztolyt és azt mondja, inkább megöli magát. Federico megpróbálja lebeszélni, de a fegyver elsül. Senki nem sérül meg.
Rocky egy autóversenyen akar indulni.
Gloria elmeséli a titkot Angelicának, hogy Mili férjhez fog menni.
Mili úgy véli, hogy Ivo könnyebben elfelejti őt, ha megutálja. Ezért megcsókolja Sergiót, mikor Ivo belép a konyhába. Ivo látja az egészet, Sergio (nem tudja, hogy Ivo meglátta őket) viszont nem érti, Mili miért csókolta meg.

 

150. rész
Ivo nem mond semmit, csak kimegy a konyhából. Mili nem mondja el Sergiónak, hogy Ivo látta őket. Késõbb Mili és Ivo a nappaliban találkoznak. Mili úgy színlel, mintha semmi nem történt volna és megpróbálja megcsókolni Ivót, de a fiú kérdőre vonja. Mili azt mondja, nem tudja miről beszél. Ivo elmondja, hogy látta őket a konyhában. Mili szerint nem csinált semmi rosszat, hiszen tetszik neki Sergio és Ivónak is van másik nője. Később elmondja, hogy már nem szereti Ivót, és mindennek vége.
Angelica és Gloria Mili esküvői ajándékáról beszélnek. Mili elmondja nekik, hogy nem lesz esküvő, de nem mondja meg az okát. Gloria haragszik, amiért Mili nem mond semmit.
Damian eljegyzi Marthát, de még mindíg nem akarja elvenni feleségül. Hirtelen támad egy ötlete. Mikor Manuel atya meglátogatja Milit és Gloriát, elmondja neki, hogy pap akar lenni.
Mili elmegy Florenciához és elmondja neki, hogy Ivo az övé lehet, de nem magyarázza meg, miért.
Gloriának felajánlja az édesanyja, hogy éljenek együtt, de a lány nem akarja.
Rocky és Pepe úr elindulnak az autóversenyen. Victoria, Ramon, Lina, Socorro, Chamuco szurkol értük. A második helyen érnek célba mindenki nagy örömére, és díjat is kapnak.