Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartalom -- 151-155. rész

2008.04.08

 

151. rész
Ivo alkut köt néhány céggel, nehogy a vállalat csődbe menjen. Ivo a bűnös abban, hogy a cége ennyi pénzt vesztett. Pablo azt mondja, vissza tudja venni a pénzt, hiszen ismeri a vállalat tulaját.
Este a konyhában találkozik Mili és Federico. A lány megkérdezi az apjától, miért hagyta el az anyját, ha szerette. Federico azt mondja, szerette, és megkérdezi, meg tudna-e bocsájtani neki? Mili nemet mond.
Damian úgy kezd viselkedni, mintha tényleg hinni kezdene Istenben. Elmegy a zárdába, Martha próbálja megállítani.
Gloria anyukáját elüti egy autó és kórházba viszik, állapota súlyos. Gloria magát hibáztatja, mivel nemet mondott az összeköltözésre. Gloria és Gamuza az egész éjszakát a kórházban töltik.
Miután Ivo és Mili szakítottak, a fiú azt mondja Florenciának, hogy szeretetre van szüksége. Florencia visszafogadja Ivót.
Mili kap egy levelet az apjától, de nem bontja ki.
A diszkóban nagy a jókedv, mindenki jelen van. Bobbyt felhívják a színpadra. Ivo elmondja Milinek, hogy miatta fogja elvenni Florenciát.

 

152. rész
A diszkóban nagy a vigadalom, de Milinek nincs kedve semmihez, így Sergióval elhagyják a bulit. Ivo és Florencia rövidesen követik õket. Vicky és Rocky megnyerik a táncversenyt.
A konyhában Sergio Milit kérdezi, mit érez Ivo iránt, de a lány nem akar válaszolni.
Bernardo megtudja, hogy Milinek van egy levele az apjától, ezért Federicóval kutatni kezdenek, de nem találnak semmit.
Ivo elmondja Florenciának, amint lehet elveszi feleségül.
A következő reggelen Mili elolvassa az apjától kapott levelet, amiben Madridba invitálja a lányt. Mili megmutatja a levelet Gloriának, de ő sem tudja mit kezdjen vele.
Vicky és Rocky együtt akarnak a vízeséshez menni, de ezt nem mondhatják meg a lány szüleinek, ezért Victoria engedélyt kér, hogy a barátaival tölthessen el egy hétvégét. Federico beleegyezik. Victoria megkéri Milit, ne mondja el a szüleinek, hogy a diszkóban nyertek egy utazást. Mili megígéri, hogy nem árulja el.
Manuel atya elmondja a papok kötelességeit. Damian megkérdezi, hogy az alkohollal mi van.
A cégnél azt mondja Ivo Sergiónak, hogy nem szerencsés, ha keveri a munkát a magánélettel. Pablo a maga oldalára akarja állítani Sergiót, de ő inkább kimarad ebből a párbajból.
Gloria elmondja Bernardónak, miről is szól Mili apjának levele.
Luisa követeli hogy Federico bocsássa el Andreát a cégtől. Federico emlékezteti Luisát, hogy nincsen már szavazati joga, és Andrea a helyén marad. Miután Federico elmegy, Luisa azzal akarja sokkolni Andreát, hogy a férfi hamarosan elhagyja, de Andrea megnyugtatja, hogy férhez megy.
Mili és Bernardo összehasonlítja a két levelet, amit Mili megőrzött és amit most kapott. A két kézírás nem egyezik. Bernardo rájön hogy a második levelet Luisa írta. Mili nem örül ennek, és bosszút forral.
Később Luisa talál egy doboz az ágyán. A dobozban még egy dobozt, abban még egyet, amiben egy Madridba szóló repülőjegyet talál.
Florencia elmondja Sergiónak, hogy kitűzték Ivóval az esküvő napját.
Vicky és Rocky a vízesésnél töltik a hétvégét, nagyon boldogok.
Gloria meglátogatja az anyját a kórházban, de továbbra sem akar hallani az apjáról.
Angelica és Bernardo nem értik, az elmúlt napokban miért olyan szomorú Mili.
Florencia elmondja Ivónak, hogy már alig tudja kivárni az esküvőt.
Mili biliárdozik Sergióval, amikor megjelenik Federico, mert beszélni akar Milivel. Végülis játszanak egy partit és ott a lány apának szólítja.

 

153. rész
Federico azt hiszi, a lány viccel, aztán elhagyja a szobát. Mili a kávézóban találja Federicót. Megkérdezi tõle, miről akart beszélni vele. Federico azt mondja, hogy Victoriának szülétésnapja lesz és nem tudja, mit vegyen neki, ebben kéri a segítségét. Mili azt mondja, hogy nem ő a legjobb személy erre. Aztán elkezdenek beszélgeti az asztalnál.
Vicky és Rocky a hotelben vannak. Egyágyas szobában vannak, együtt is aludnak, de semmi más nem történik.
Luisa közli Federicóval, hogy el akar válni. Federico ezt nem szeretné.
Damian a kertben dolgozik, elégedetlen, de nem tehet semmit.
Bobby felhívja Federicót, hogy látta Victoria barátnőjét egy üzletben, tehát Victoria nem náluk tölti a hétvégét. Bobby úgy gondolja, a vízesésnél van. Federico nagyon dühös lesz, és elhatározza, amint a lánya hazajön, szobafogságot kap.
Luisa és Florencia Mili apjáról beszélnek. Luisa elmondja, hogyan akarta Milit Madridba küldeni. Florencia megkérdi, honnan tudja hogy Mili apja ott van. Luisa ezt persze nem tudta, csak kitalált valamit, hogy végre eltűntesse Milit a házból. Luisa azt is elmondja, hogy el akar válni Federicótól. Ezt késõbb Florencia továbbadja Ivónak.
Manuel atya elmondja Milinek, hogy a zárdának ismét szüksége van pénzre. Milinek támad is egy ötlete. Sütiket akar árulni, amit Catalina nővér csinál. Sergiót is bevonja az eladásba, kicsit szegényesebben öltözteti fel.
Federico hivatja Marthat, hogy töltse minden idejét Victoria mellett. Rockynak van egy terve erre. Szerelőként jelenik meg a villában, hogy a konyhai csapot megszerelje. Így néhány percet Vickyvel tölthet.
Ivo megkérdezi Florenciától terhes-e, de a lány még nem tudja. Ivo közli, hogy gyereket akar. Mikor Ivo hazaér, látja, hogy Mili és Sergio nagyon boldogok, mert sok pénzt szedtek össze. Ivo letolja Sergiót, hogy nem volt az irodában, ezért el fogja bocsátani. Millie szenved, mert miatta fogják kirúgni Sergiót. Sergio látja, mennyire szereti Mili Ivót, ezért azt javasolja menjen vissza hozzá. Mili elmondja, hogy Ivo a bátyja.

 

154. rész
Mili és Sergio a hálószobában beszélgetnek arról, hogyan tudta meg Mili, hogy Ivo a bátyja. Sergio felajánlja, költözzön Mili a lakásába, ő most úgysem lakik ott.
Federico belép a konyhába és látja, hogy Martha tartja a csapot. Federico megkérdi, hol van Victoria, akire felügyelnie kellene, Martha pedig elkezd mesélni a szerelőről. Federico lehülyézi Marthát és kiviharzik a konyhából. Martha dühös lesz és elengedi a csapot, a víz persze elkezd ömleni. Vicky és Morgan a folyosón beszélgetnek, ahol meglátja őket Federico.
Millie elmondja Sergiónak, hogy nem szerelmes belé. Ezért nem fogadhatja el a lakást sem, itt jól érzi magát. Megesketi, hogy nem mondja el senkinek, amit itt hallott. Sergio ezek után távozik.
Damian még mindig a kolostorban van.
Rocky elmondja Ramonnak, mi történt. Federico mondott neki egy jó és egy rossz dolgot. A jó az, hogy egyszer üti meg, a rossz pedig az, hogy a lányát Európába küldi, méghozzá örökre.
Sergio elmegy Florenciához és elmondja, már nem fél attól, hogy Milik összejöhetnek.
Victoria nem akar Európába menni. Az apja megkérdezi, hogyan eshetett bele egy ilyen emberbe. Victoria azzal válaszol, vajon hány bátyja lehet még valahol.
Ivo azt mondja Florenciának, hogy szereti és a gyereküket is. Florencia még nem tudja terhes-e igazából.
Következõ nap Mili beszél Angelicával és megkérdezi, mire jutott az idősebb Sergióval.
Sergio megírja a lemondólevelét, de beszélni akar Ivóval.
Marina elpletykálja Pablónak, hogy Florencia valószínüleg terhes. Pablo gratulál Federicónak az első unokájához.
Bernardo közli Federicóval, hogy Victoria bezárkózott a dolgozószobába és nem akar enni.
Sergio azt mondja Ivónak, nem kellene támadnia, mert Mili úgy szereti, mint a bátyját.
Damian a kolostorban kenyéren és vizen él.
Federico és Domenico megérkezil az irodába, és gratulálnak Ivónak a gyermekáldáshoz. Ivo felhívja Marinát, aki közli vele, hogy azonnal keresse fel Florenciát. Flor szomorúan közli Ivóval, hogy nem terhes. Ivo megnyugtatja, hogy türelmesnek kell lenniük és boldogok lesznek.
Bobby közben elmondja Milinek, hogy Florencia Ivo gyerekét várja és ezért el akarja őt felejteni. Mili azt mondja Bobbynak, hogy már nem szereti Ivót, így tőle elveheti Florenciát.
Andrea elmondja Federicónak, hogy mégsem lesz nagyapa.
Rocky is beszél Federicóval. Federico elmondja Rockynak, ha igazán szereti Vickyt, akkor elhagyja.
Damian tombol.
Ivo beszél Bobbyval a szobájában. Ivo beszél a gyermekrõl. Bobby elmondja, hogy Mili már nem szereti.
Bernardo visz egy szendvicset Vickynek. Ő is elmondja, hogy Rocky nem való hozzá. Federico 250.000 dollárt ajánl Rockynak, ha elhagyja Victoriát. Rocky nemet mond. Federico az első repülővel elküldi Victoriát Európába. Vicky egy levelet ír Rockynak, amiben szerelméről biztosítja a szegény sofőrt.
A konyhában Sergio ajándékot ad Milinek, aminek a lány nagyon örül.
Federico elmondja Rockynak, hogy rossz lesz Vickynek, ha férhez megy hozzá. Felajánlja, hogy újra sofõr lehet, ha nem gondol tovább Vickyre.
Sergio és Mili kávézgatnak. Sergio szerelméről és türelméről biztosítja a lányt. Ivo belép konyhába és elnézést kér a viselkedéséért. Visszaadja Sergio felmondását, és Milinek pedig felajánlja, legyenek barátok.

 

155. rész
Ivo közli Milivel, hogy pénteken elveszi feleségül Florenciát. Nem templomi esküvő lesz, hanem csak polgári.
Damian továbbra is a kolostorban tengeti napjait, Manuel atyától éppen egy fontos disznóól tisztítási feladatot kap.
Morgan újra Vicky sofőrje. Federico meglátja, hogy Rocky megcsókolja Vickyt, és azt kéri, hogy ne a villában csinálják. Federico kamerákat szereltet mindenhová, hogy figyelhesse őket. Rocky Vickyről álmodik. A lány terhesen, szegényen, piszkos ruhában van mellette. Rocky megértette, mit mondott Federico. Túl szegény Vickyhez.