Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartalom -- 1-5. rész

2008.04.17

 

1. rész
Egy hölgy megy el a zárdába, Manuel atyához, aki kivezeti őt a közeli parkba, ahol a fiúk focit játszanak. A leglelkesebbről elmondja az atya, hogy Milagrosnak hívják, de mindenki csak Cholitónak szólítja őt. Milagros édesanyja szüléskor meghalt, ezért a kislány ebben a zárádban nevelkedett. Munkát keres neki, mert már 18 éves lesz és nem maradhat a zárdában. Az atya elmondja, hogy a lány kedves, alázatos, illemtudó stb., de a hölgy erősen kételkedik benne, ahogy a másik csapattal kezd el ordibálni, mikor gólt lő, illetve ahogy hozzászól, amikor elmegy mellette.
Luisa a házban Federicóval veszekszik, mert nem töltötte otthon az éjszakát, és az az előttit sem. Mire a férfi megmondja, hogy azt csinál amit akar, nem tartozik ő senkinek sem számadással.
A nappaliban Victoria elmondja apjának, hogy van egy új sofőrje, Morgan. Eredetileg Rockynak hívják, de látta a Miss Daisy sofőrjét, és abban is Morgannak hívták a sofőrt. Miután Federico elmegy, Ivo jön le a nappaliba, ahol legjobb barátja, Bobby várja. Bobby szerelmes Vctoriába, de a lány ki nem állhatja, amiért az állandóan Vickynek hívja.
A konyhában Ramon virágot ad Soccorrónak. Este a nővér szól Milinek és Glóriának, hogy feküdjenek le. A két lány lefekszik, de mikor a nővér elmegy, mind a ketten átöltöznek, hogy elmenjenek a diszkóba. Glória szeretné, ha barátnője nőként öltözne fel, és nem Cholitóként, mire Mili felveszi szexis piros rövid szoknyáját. Mikor megérkeznek, mindenki Milire figyel fel.
A lány keresztülmegy a tömegen, és pont Ivóba ütközik bele. A fiú táncolni akar vele, ezért megkéri Bobbyt, hogy kérje fel Glóriát. De Mili nem akar vele táncolni, ezért Glória is mással kezd el táncolni. Kicsit később Ivo meglátja a két lányt a színpadon táncolni. Meglátja a férfiakat is, akik a két lány miatt verekednek, és Ivo is oda akar menni, hogy megtudja a lány nevét. De a két lány csak táncol.
Bernardo Angelicával beszélget a szobában. Az úrnő elmondja, hogy újabb detektívet fogadott fel. A férfi kétségét mondja el, hogy már 18 éve nem akadtak a testvére nyomára, de az öreg hölgy nem hiszi, hogy csak úgy eltűnhetett az unokája, és Rosario.
Mikor Mili és Glória visszatérnek a zárdába, a nővér már vár rájuk. Mérges rájuk és elmondja Milinek, hogy jövő héten el kell hagynia a zárdát. Másnap elkezdődik a bajnokság, és Mili is játszani szeretne, de az atya nem engedi, mivel csak fiúk vehetnek részt a bajnokságon. Cholito szódát árul a nézőknek. Ivo és Bobby is nézőként vannak ott, mivel Bobby unokatestvére is játszik.
A fiú elküldi Ivót, hogy vegyen üdítőt. Azonban fiúnak nézi Milit, és Carlitosnak szólítja, mire a lány leönti a szódával. Manuel atya kéri Milit, hogy kérjen bocsánatot, de a lány nem akar, és elfut. Ivo megkérdezi, hogy tényleg lány volt-e, de nem akarják elhinni. Nem is sejtik, hogy az a lány volt az, aki előző este láttak a diszkóban.
Damian a fiával, Pablóval beszélget, aki tolókocsiban ül egy baleset folytán. A fiú dühös az apjára, mert úgy véli, ő ölte meg az apját és a menyasszonyát annak idején. Emiatt nem akarja elhagyni soha a szobáját.
Mili és Glória képeslapokat árulnak az utcán, mikor megjelenik Ivo. A lány elfut, de a férfi utoléri, de újfent Carlitosnak szólítja. Mire a szemébe vágja, hogy nem látja, hogy ő lány? Ivo hirtelen megcsókolja, hogy tényleg lány-e. Mili erre a nyaka köré fonja a karját, és térdével megrúgja, mire a srác összeesik a fájdalomtól. Majd azt mondja, azért tette, hogy megbizonyosodjon arról, tényleg férfi.

 

2. rész
Ivo nagyon megharagszik Milire, ezért minden rossznak elmondja, ami csak az eszébe jut, és nem akarja elengedni őt. Erre a lány rendőrséget hív, és Ivót letartóztatják. A férfi kéri Carlitost, mivel még mindig nem tudja a nevét, hogy mondja el, nem csinált semmit. De a lány elmondja, hogy nem ismeri ezt a férfit, és hogy rossz szándékkal közeledett feléje. 2 óra múlva Andrea szabadítja ki a rendőrörsre bezárt Ivót, aki mérgében azonnal a zárdába megy. Az atyától kérdezi, hol találhatná meg, az atya pedig azt hiszi, munkát akar neki adni. Elmondja neki Ivónak, hogy mivel Mili hamarosan 18 lesz, el kell hagynia a zárdát. Ivo odaadja a névjegykártyáját azzal, hogy másnap reggel várja Milit az irodában.
Glória szomorú, amiért Mili elmegy. Vele akar menni, de tudják, hogy ez nem lehetséges. Manuel atya elmondja, hogy talált neki munkát, és holnap reggel 9-re várják őt. Mili elolvassa a névjegykártyán lévő nevet, Ivo Di Carlo, de nem tudja, hogy ugyanaz a fiúról van szó, aki megcsókolta. Másnap el is megy az irodába, ahol a férfi Bobbyval együtt várja. Mikor a lány meglátja őket, el akar menni, de Ivo nem engedi. Elkapja Mili karját és követeli, hogy mutassa meg Bobbynak, hogy lány, és kérjen tőle elnézést. A lány elnézést kér, majd sírva, idegesen, s megalázottan rohan el az irodából. Glória kinn várja, de Milit hirtelen elüti egy autó. Szerencsére nem esik semmi baja, de az autót vezető Federico pénzt akar neki adni. Mili nem fogadja el, de megkéri, hogy vigye őket haza.
Bosszút esküszik Ivo ellen. Glóriával újfennt dolgozni kezdenek, de más módon. Glória tojásokat dobál az ablakokra, mire megjelenik Mili, aki 2 pesoért lemossa az ablakokat. Azonban sajnos Ivo is áldozatul esik, aki nem akar fizetni a mosásért, ezért Mili még egy tojást rádob autója szélvédőjére.
Késõbb Manuel atya megkeresi Milit, hogy szóljon neki, Ivo jött el hozzá, de a lány nem hajlandó a fiúval szóba állni. Ivo pedig annyit üzen csak, hogy bocsánatot kér.

 

3. rész
Egy közös imára az egész Di Carlo család elmegy a zárda kápolnájába. A kórus azonban borzalmas, Mili elkezd egy másik dalt énekelni, mely egy lányról szól, aki Istent kéri, hogy küldjön neki egy barátot. Vicky meglepődik, Ivo nevetni kezd, Luisa pedig mérges lesz. Manuel atya leállítja Milit. Az ünnepély után, Ivo és Milie egy padon ülnek. Ivo egy szál rózsát ad a lánynak. Ivo meghívja őt vacsorára, de a lány elutasítja. Ekkor megjelenik Vicky, aki nem érti, bátyja mit csinál azzal a fiúval. A lány dühös lesz, Ivo magyarázkodik, hogy Carlitos tulajdonképpen lány. Mili erre mégjobban dühbe gurul, a cérna akkor szakad el nála, amikor Vicky megjegyzést tesz az öltözékéer. Mili nekiesik Vickynek, de Ivo leszedi róla.
Luisa elmondja Manuel atyának, hogy szükségük lenne egy lányra, aki vigyázna anyósára, Angelicára. Az atya persze Milire gondol. A nő elmondja, hogy a lánynak türelmesnek kell lennie, mert az anyósának rossz modora van. A pap természetesen rögtön azt mondja, hogy Mili pont ilyen. Később elmeséli a lánynak, hogy talált neki állást, arra számítva, hogy Mili a hír hallattán boldog lesz. De a lány sírva fakad és azt kérdezi, hogy lehetne boldog, mikor el kell hagynia a helyet, ahol felnőtt?
Bernardo elmeséli Federicónak, hogy együtt látta Damiant és Marthát, a szobalányt. Eközben megérkezik Damian, aki pénzt kér Federicótól, de nem hajandó neki adni.
Másnap reggel Mili elbúcsúzik Glóriától, aki nagyon szomorú, hogy barátnője elmegy. Kitalálja, hogy legyen nővér, és akkor maradhat. De ez nem jó megoldás, mert akkor nem mehetne el táncolni. Ivo és Bobby egy kávézóban ülnek. Ivo bevallja, hogy nem tudott elaludni, mert egész éjjel a csókra gondolt, melyet Carlitos adott neki.
Luisa a nappaliban beszélget Andreával. Arról faggatja, van-e esetleg Federicónak szeretője, de Andrea nem tud arról, hogy Federico félrelépne. Bernardo bejelenti, hogy egy fiú vár kinn az ajtóban, akit Manuel atya küldött.
Ivo Angelicával beszélget a szobájában, mikor megérkezik Luisa, és bemutatja az új szobalányt. Mili meglepõdik, mikor meglátja Ivót, és dühös lesz, mikor Carlitosként mutatja be. Nehezen, de sikerül lenyugtatniuk a felbőszült lányt, akinek viselkedésétől ledöbben Angelica, de ad neki egy esélyt. Bernardo megmutatja Milinek a szobalányok szobáját. A ány itt találkozik Linával, aki egyébként fodrász. Lina mikor meglátja Mili nyakában a láncán lévő medált, egybõl eszébe jut és elmeséli Milinek, hogy a házat is La Soledadnak hívják, mint a medálon lévő szentet.
Rocky továbbra is Victoriának udvarol. Ivo és Bobby ismét a diszkóba készülnek, hátha megint találkoznak a piros miniszoknyás lánnyal. Ivonak van egy olyan érzése, hogy már találkozott azzal a lánnyal valahol. Damian Ivo segítségét kéri Pablóval kapcsolatban, de a fiú is tanácstalan, mert akárhányszor próbál vele beszélgetni, mindig összevesznek.

 

4. rész
Mili felköszönti Linát a szülinapján és megbeszélik, hogy este elmennek a diszkóba. Pablo kiszökik a házból, hogy elmenjen a temetőbe, anyja és menyasszonya sírjához. Pablo ugyanis csak tetteti, hogy nyomorék lenne.
Milinek egyenruhát kell hordania. Megkérdezi Angelicát, hogy miért teszi ezt vele, de az idős hölgy elküldi. A lány sírva hagyja el Angelica szobáját, s a folyosón Ivóba ütközik. A fiú megkérdezi, hogy miért sír, de a lány nem mond semmit. Ivo megcsókolja és a szobájába invitálja, de a lány mérgesen otthagyja. Lina tovább faggatja, hogy mi a baj, mire azt hazudja, hogy hiányzik neki a zárda.
Federico és Andrea az irodában beszélgetnek. Mili Angelicának olvas fel, de rosszul olvas, emiatt az úrnő megharagszik rá. Megkéri Bernardót, küldje ki ezt a fiút, mire a lány a szemébe vágja: Öcskös a nagymamád! Mikor kimegy, Angelica nevetni kezd, tetszik neki Mili csípős nyelve.
Ivo bemegy Pablo szobájába, ahol meglátja a Pablo menyasszonyát ábrázoló festményt, amelyet unokatestvére a baleset miatt félbehagyott. Ekkor jön rá, hogy miért volt olyan ismerős neki a lány a diszkóból.
Este mindannyian elmennek a diszkóba. Bobby újból meglátja Milit, de most Linával. Ivo beszélni akarna vele, de a lány otthagyja. Aztán hirtelen Pablo, aki újfent álruhába van öltözve, megragadja a karját. Ivo azonban megvédi Milit, de Pablo leüti.

 

5. rész
A lányok ezek után hazarohannak. Este épp Marthával vitatkoznak, amikor Ivo kopogtat az ajtón. Mili magára kap egy köntöst, és úgy nyit ajtót, de a férfi Linát keresi. A lány azt hazudja, hogy már alszik. Másnap Lina és Mili elmennek "üzletelni", mert van 2 óra kimenőjük. Mikor visszatérnek, Lina elmegy átöltözni. Mili épp a pénzt számolja, mikor megjelenik a diszkóban rátámadó csavargó (Pablo). Mili elkezd sikoltozni, de mivel nem találják a férfit, azt hiszik csak elképzelte, hogy látta. Ivo látja a tévében Ripettit, akiről a hírekben azt mondják, hogy a Rockyval küldött pénz nála van. Rohan, hogy elújságolja mindenkinek, Rocky ártatlan. Mili épp egy törülközőben van a szobában, mikor Damian benyit. A férfi elmondja, hogy mennyire szépnek találja Milit, de a lány kizavarja. Később meghallja Bernardo és Angelica beszélgetését Rosarióról, és tudni szeretné a történetet. A hölgy elmeséli neki. Mili bevallja, hogy neki is van egy kis nyaklánca a védőszenttel, de most nincs rajta, de később megmutatja neki...