Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naty horoszkópja

2008.04.28

 

Akaratos nő

Megkértük asztrológusunkat, Izing Klárát, készítse el Natalia Oreiro jellemhoroszkópját. El kell ismerni, nagyszerűen megragadta a sztár egyéniségét.

 

A Bika jegyének szülötte, Natalia Oreiro 1977. május 19-én látta meg a napvilágot Montevideóban. Születése pillanatában a szerelem két bolygója, a Vénusz és a Mars együtt álltak az égbolton, ennek köszönheti rendkívüli vonzerejét, erős kisugárzását és szépségét. Már gyerekkorában tapasztalhatta, hogy nem közömbös az emberek számára, amit előnyösen fel is használ. Nyitott, élvezi, hogy vonzza az embereket, és a hozzá hasonlóan élénk típusokat kedveli.

Heves és szókimondó, felvillanyozza, hogy férfiszíveket is meghódít. Azt szereti, ha egy férfi rámenős, határozott, nem ismer lehetetlent. Lelke mélyén arra vágyik, hogy párja ne engedje őt győzedelmeskedni. Ez nem egyszerű, hiszen a színésznő is rendkívül erős egyéniség, s ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretné, drámai jeleneteket rendez. Sokszor durcásan félrevonul, és azt várja, hogy a kedvese utána menjen, karjaiba zárja.

A munka, a feladat nem rettenti el, keményen dolgozik, és szereti a kihívásokat. Nagyon zavarja, ha valaki állandóan parancsolgat neki, ha nem engedik, hogy megvalósítsa saját elképzeléseit. Nem szeret a részletekkel, kis dolgokkal foglalkozni, inkább nagy léptekkel halad előre. Segítőkész és nagyvonalú, a bajba jutottakra önzetlenül bármennyit áldoz.

Fontos számára az első benyomás, jellegzetes vonása, hogy embereket és helyzeteket bizonyos idő eltelte után is ugyanúgy ítél meg, mint legelőször, amikor látta vagy találkozott velük.

Szeret enni, inni, igazi ínyenc, főleg a minőségre helyezi a hangsúlyt, de azért néha a mennyiségnek sem tud ellenállni. Még ennél is fontosabb a tálalás. Imádja a fényűzést, a pompát, az ékszereket, a jó minőségű ruhákat, amelyeket ha már nem divatosak, akkor sem dob ki. Mert tudja, hogy ami egyszer divatos volt, majd az lesz újra. Nagy hibája a makacsság, sokszor még akkor is ragaszkodik igazához, amikor már tudja, hogy tévedett. Gyerekkorában talán beszédhibával küszködött, vagy a kortársainál később tanult meg beszélni.

Romantikus, álmodozó, szeret vezetik, odaadó és áldozatkész, igen erős, átélőerővel rendelkezik. Amikor belebújik egy szerepbe, nem egyszerűen csak eljátsza a figurát, hanem annyira átéli, hogy akár napokig nem tudja levetni a magára öltött figurát. Kifinomult ízlése és művészi érzéke van, nemcsak a színjátszás, hanem a zene területén is sikereket érhet el.

(Forrás: Meglepetés magazin; köszi Muci)