Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naty interjú (2000)

2008.04.29

 

Röpke látogatás Magyarországon

 

Miután megtudtuk, hogy Natalia Oreiro Magyarországra látogat, azonnal döntöttünk: mindenképpen megszólaltatjuk mindenki kedvencét, hogy exluzív interjút készítsünk a telenovellák legújabb üstökösével.

Image and video hosting by TinyPic

- Decemberben Budapestre jön. Miért döntött úgy, hogy ellátogat Magyarországra?

- Mesélték nekem, hogy a Vad angyal és az első cédém, a Natalia Oreiro nagyon népszerű Európában, így elhatároztuk, hogy körbejárjuk a kontinenst. Szerettem volna eljutni Magyarországra is, mert sok izgalmasat hallottam róla. Például, hogy szép történelmi emlékei vannak. Sok levelet kaptam magyar rajongóktól, és a Dáridó tökéletes műsornak ígérkezett egy fellépéshez.

- A Vad angyal megváltoztatta az életét?

- Sokat jelentett nekem, de előtte a Gazdagok és híresek hozta meg a komoly fordulatot. Remélem, még sok hasonló feladat vár rám, és hogy későbbi lemezeim telenovelláim is eljutnak Magyarországra.

- Az idén sokat turnézott, nem hiányzott a televíziós munka?

- Valóban, 2000-ben próbákkal, fellépésekkel töltöttem az időmet, az éneklés és a cédém turnéja kötött le. 2001 júniusában azonban új telenovella forgatását kezdem, ez Argentínában 2002-ben kerül képernyőre. Szóval, termeim szerint változatlanul egyszerre szeretnék játszani és énekelni a jövőben is.

- Olvastuk, hogy szereti a lasagnát, mégis sikerül megőriznie karcsúságát?

- Hahaha... Igen, imádom a lasagnát, no meg a pizzát és a csokit, de szerencsére akármennyit eszem, nem hízom.

- Sokat dolgozik. Marad azért ideje a magánéletre is?

- A barátaimra mindig tudok időt szakítani.

- Állítólag mostanság elhagyta a barátját, igaz ez?

- Közös megegyezéssel szakítottunk.

- Örül az ismertségnek, vagy inkább fárasztja?

- Sorban egymás után következtek a feladatok, amelyeknek köszönhetően ma már eljuthatok a világ számos országába, így Magyarországra is. És ez nagyon jó. Feledteti a hírnév hátrányait.

- Az újságírók sok zöldséget írnak össze önről?

- Ez természetes. Az ismert emberekről mindenfélét írnak. Ezt egyikünk sem szereti, de el kell fogadnunk. A lapokban megjelenő hazugságok néha (sőt, szinte mindig) nagy fájdalmat okoznak.

- Milyen volt Facundo Aranával együtt játszani, egy ilyen hosszú sorozatban? A valóságban is választana olyan fiút, mint Ivo?

- Facundo nagyszerű színész és partner, de természetesen csak kollégák vagyunk.

- Miért választotta ezt az új divatstílust legújabb lemeze promóciójához?

- Tetszik??? Remélem! Egy kis gótikus beütést akartam kölcsönözni a lemeznek. Nagyon szeretem Betty Page-t (ő a hatvanas évek egyik sztárja), és ezt a frizurát tőle kölcsönöztem. Persze modernizáltam az imázst.

- Vannak ideáljai?

- Ami az ideálokat illeti, főleg zenei kedvenceim vannak: Janis Joplin, a Ramones, a Pearl Jam és a latin muzsikusok.

(forrás: Meglepetés magazin; köszi Muci)