Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali csillagok

2008.04.28

 

Van, aki modell volt, van, aki énekes, és persze akadtak olyanok is, akiket már eddig is ismertek. Igaz, csupán Argentínában. Esetleg Dél-Amerikában. Mára viszont mindenki híres lett, méghozzá a világszinte minden pontján. A varázsszó természetesen: Vad angyal.

 

Facundo Arana

A huszonhat éves Arana gyerekkorától színészkedik. Néhány kisebb sorozathőst már megformált, mire eljutott a Vad angyalig, amelyben azután kitűnt valódi tehetsége. Kedvese szakmabeli, Isabel Macedo színésznő, már négy éve járnak együtt. Nem lehet azt mondani, hogy kapcsolatuk rózsakerti séta volna. A múlt év végén elhatározták, hogy a nyarat külön töltik, aztán meglátják, hogyan tovább. Most megint együtt vannak, és minden tanújel szerint úgy látszik, ez már így is marad.

Arana életében fontos helyet foglal el a család, szerinte sikerét nekik köszönheti. Népszerűségével ugyan tökéletesen tisztában van, de nem lehet határozottan azt állítani, hogy a fejébe szállt volna a dicsőség. Örül a felé irányuló kedvességnek, nagy megtiszteltetés számára ez a szeretet, de nagy felelősség is. Nem szívesen okozna ugyanis csalódást a rajongóinak. Már sok éve játszik szaxofonon, ami további ígéretes karriert jelentene számára. Kedvtelései közé tartozik még az utazás is, amire most, a Vad angyal sikerével módja is van. Azt állítja ugyan, hogy most éli át élete legszebb pillanatait, de azért reméli, hogy az igazi "leg" még hátravan. Legnagyobb álma, hogy az élete mindig meglepje valamivel, úgy, mint ahogy most is teszi.

 

Mariana Arias

E szép nő egy elismert manöken gazdag karrierjét tudja maga mögött. Addig a pillanatig ugyanis, míg szerepet nem kapott a Vad angyalban, modellkedéssel foglalkozott. A válogatásban állítólag véletlenül került, és rögtön elnyerte a wamp nő szerepét. Amihez - nem csak Milagros szerint - egy kicsit azért soványka. A Vad angyalban az egyik vezető szerepet játszotta, de igazán a Ne menj el, amíg nem mondod meg, hová mész című filmmel vált híressé.

 

Segundo Cernadas

Hasonló korú, mint kollégája, Facundo Arana (született: 1974-ben) és hazájában máris igen népszerű. Eredetileg agrármérnöknek és közgazdásznak készült, de barátai rábeszélték, próbálkozzon meg a filmmel. Eredeti neve Pedro, színészként azonban a jobban hangzó, nem mindennapi Segundo művésznevet használja. Londonban kezdett játszani, feltűnt a Montana rusa (Orosz kerék) és a Modellek 90-60-90 sorozatokban. Nőtlen, szüleivel és fiatalabb testvéreivel él egy vidéki farmon. Játszott a Ricos y famosos (Gazdagok és híresek) és a Milady, la historica continúa (Milady, a történetnek nincs vége) című sorozatokban.

 

Veronica Vieyra

Natalia Oreiro vetélytársaként lehetne bemutatni, hasonló korúak ugyanis. De úgy látszik, Nataliának nem kell félnie tőle. Azt mondják ugyanis - kissé rosszindulatúan -, hogy ha Veronicának nem lenne szőke haja, senki sem venné észre. A forgatás alatt Veronica le akarta vágatni sörényét, de amikor ezt megtudta a rendező, rögtön fel akarta bontani a szerződését. Így a hajzuhatag maradt, és Veronica is.
Egyelőre csak mellékszerepet kap a rendezőktől, de bízik benne, hogy egyszer vezető karaktert is játszhat majd. Feltűnt már a Cabecila (Fejecske) című teleregényben is, amelynek a forgatókönyvét Enrique Torres, a Vad angyal szerzője írta. S míg kedvenc sorozatunkban ő a gazdag lány, ebben csak egy felszolgálólányt alakít.

 

Lydia Lamaison

A színésznő szívesen hangoztatja, hogy csak szerelemből játszik, nem pénztért. Talán ezért is nyújt olyan jó alakításokat... Lydia lamaison 1924-ben született, és Argentínában már amolyan élő legenda. Argentin színészkörökben mindenki úgy véli, hogy ő az ország legnagyobb karakterszínésznője. Azt tartják: egy rendező sem osztana rá negatív szerepet. Inkább nagymamákat, tiszteletreméltó idős dámákat játszik. Argetína az emigránsok országa, nincs is miért csodálkozni azon, hogy a hölgy vezetékneve francia származására utal.

 

Arturo Maly

Az ötvenkét esztendős, karizmatikus férfi testestül-lelkestül argentin. Akárcsak a legtöbb színész a Vad angyalban. Arturo Maly is a tangó és a kitűnő borok országából származik bár vezetékneve közép-európai eredetre is utalhat.
A sorozatban az egyik főszerep, mégpedig a nem túl hálás Federicóé az övé. Ez volt a legjelentősebb színészi feladata pályáján. Korábban nemigen kapott nagyobb lélegzetű színészi lehetőséget. A Vad angyalban azonban bebizonyította, hogy igazi tehetség. Valószínű tehát, hogy hamarosan újból találkozhatunk vele.

 

(forrás: Meglepetés)