Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cserfesek, csalók, cselszövők (1. rész)

2008.04.20

 

Image and video hosting by TinyPic

Milagros
(Natalia Oreiro)

Cserfes tinédzser, aki mindent és mindenkit felkavar maga körül.
Mili egy zárdában nevelkedett, édesanyja meghalt, apját nem ismeri. Gyerekkorában sokat focizott a srácokkal, sokszor öltözött úgy, mint egy fiú. Mára már gyönyörű lány lett belőle, de kissé pimasz természete semmit nem változott. Optimizmusa határtalan, mindenkin kész segíteni, és hatalmas lendületével másokat is képes mozgósítani. A futball mellett már nőiesebb hobbijai is vannak: imád táncolni és énekelni.
Tizennyolc éves korában elhagyta a zárdát, a gazdag Di Carlo családnál kapott állást. Jól kijön a ház idős úrnőjével, Angelica asszonnyal, aki nagyon élvezi a szókimondó teremtés társaságát. Kényezteti, sőt, pénzt is hagy rá. Itt találkozik Ivóval. Ettől kezdve élete összefonódik a fiúéval, és a kezdeti kutya-macska barátságból szerelem lesz, amely persze könnyen átcsap gyűlöletbe is, mindig a pillanatnyi helyzetnek megfelelően. Az energikus lány ugyanis legtöbbször előbb cselekszik, csak utána gondolkodik el azon, mit is tett. Örökösen évődik, azután csodálkozik, ha megharagszanak rá. S mivel ez egy igazán hosszú sorozat, lesz még bőven meglepetésben részünk, végignézhetjük Mili és Ivo összeveszéseit, kibéküléseit. Egyáltalán, biztos hogy pont a kicsit felelőtlen nőcsábász az, aki megérdemli Mili szerelmét?

 

Image and video hosting by TinyPic

Ivo
(Facundo Arana)

Majdnem mindenki azt hiszi, hogy Federico és Luisa fia – de mi, nézők tudjuk, hogy ez nem így van. Luisa egy bohém festőtől esett teherbe... (később kiderül, hogy mégsem!) Bár Federico vállalta, hogy nevére veszi, őszintén szólva nem szereti a fiút, ráadásul szakmailag féltékeny is rá. Ivo érzi, hogy apja nem úgy viselkedik vele, ahogy azt más családoknál látta.
A fiatalember nagy nőcsábász, mindenkit az ágyába szeretne terelni, ez persze Mili esetében nem sikerül neki. Többek közt ez keltette fel figyelmét a lány iránt. Állandóan vetélkednek, ki tud nagyobb kellemetlenséget okozni a másiknak. Ezekből a párbajokból általában a lány kerül ki győztesen. Így történt, hogy levágta Ivo hosszú copfját még a sorozat kezdeti szakaszában. És az is egy versengés következménye, hogy egy napra komornyikot csinált a fiúból. Ivo ösztönösen vonzódik Milihez, ám ez nem tartja vissza attól, hogy amint tudja, megcsalja őt. Éppen ezért nem lehet tudni, vajon kinek a fejét fogja bekötni a sorozat végén. (folyt.köv.)

 

Image and video hosting by TinyPic

Angelica
(Lydia Lamason)

Ő Federico anyja, Ivo nagymamája. Mindig kiáll unokája mellett. Uralkodó típus, senkiben nem bízik meg. Kezdetben morózus öregasszony volt, mára viszont kedves, mosolygós, szeretetre méltó hölgy vált belőle. Természetesen az ő nagy változása mögött is Mili áll, a lány kedvessége hozta vissza a mosolyt a dáma arcára. Kimozdította szobájából, zárkózottságából, érdeklővé tette a világ dolgai iránt. Neveli a neveletlen Milit, megtanítja mindenre, amire szerinte szüksége lehet az életben: igazi úrihölgyet szeretne faragni előle. Mili úgy szereti, mintha a nagymamája lenne, s persze – ahogy az a mesékben lenni szokott -, szinte senki nem tudja, de valóban ő a nagymamája.

 

Image and video hosting by TinyPic

Federico
(Arturo Maly)

Federico a család feje. Sikeres ötvenes férfi, aki mindent el akar érni, amit csak lehet. Pénzért vette el a feleségét, vállalta annak fiát, de nem szereti az asszonyt. Sőt, amikor csak teheti, megalázza őt. Építési vállalatot vezet, de a politikai életben is szeretne előbbre jutni. Nagyon okosnak tartja magát, közben a sógora, a felesége, a cselédség – szóval szinte mindenki – állandóan átveri.
Sorozatban már kiderült, hogy pontosan tudja: Mili az ő lánya, de ezt nem akarja nyilvánosságra hozni, mert félti a karrierjét. Sőt, volt olyan helyzet, amikor hajlandó lett volna kirúgni, csak ő maradhasson a cég elnöke. Valahol a lelke mélyén talán szereti és félti a lányát, de semmilyen érzelmet nem mutat iránta. És egyáltalán: úgy néz ki, önmagán kívül senkit nem szeret.

 

Image and video hosting by TinyPic

Luisa
(Fernanda Mistral)

Federico felesége. A házasságba ő hozta a pénzt – és Ivót. Tele van szomorúsággal és csalódottsággal, érzi férje hidegségét, ezért folyton valamilyen bosszút forral ellene.
A múltja állandóan üldözi, talán ezért is volt, hogy a történet elején komolyan ivott. Mostanában inkább a férje ellen intrikál. Ki akarja passzírozni a cégből, tönkre akarja tenni. Mindenkivel szövetkezne ennek érdekében. Utálja anyósát, Angelicát, és gyűlöli a kis Milit, mert tudja, ki is ő. Természetesen ellenzi fia és a „cselédlány” kapcsolatát. Sokkal inkább pártolná, hogy Florenciával kössön házasságot.

(a cikkért köszönet Edduskának!!!!)