Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cserfesek, csalók, cselszövők (3. rész)

2008.04.18

 

Image and video hosting by TinyPic

Bernardo
(Osvaldo Guidi)

A komornyik a Di Carlo ház cselédeinek főnöke. Sokat megengedhet magának, mivel ő azon kevesek közé tartozik, akik tudják a titkot: Ivo nem Federico fia. Sőt, Bernardo azt is tudja, hogy Federicónak viszonya volt a nővérével, s ebből a szerelemből gyermek is született.
Sokáig ugyan azt hitte, hogy ez a gyermek fiú, mára már pontosan tudja: Mili az, akit égre-földre keresett. Eleinte nem szimpatizált a lánnyal, mert féltékeny volt rá. Attól tartott, hogy Angelica mellett betöltött kivételezett helyzetétől Milagros megfosztja. Mióta rájött, hogy ő az unokahúga, rajongva félti Milit.

 

Image and video hosting by TinyPic

Bobby
(Pablo Novák)

Ivo legjobb cimborája, vele beszéli meg hősünk a nőügyeit. Iskoláis koruk óta tart a barátságuk, csak míg Ivo mindig is gazdag és sikeres volt, Bobbyról ezt nem lehet elmondani. Egy kicsit irigyli is barátja könnyedségét, ahogy sorra elcsavarja a lányok fejét
Szeretne ő is hódító lenni, leghőbb vágya, hogy Victoria kegyeibe férkőzhessen.

 

Image and video hosting by TinyPic

Lina
(Victoria Onetto)

Lina az egyik szobalány - vannak néhányan, szám szerint négyen -, és Mili legjobb barátnője a Di Carlo házban. Állandóan pusmognak, Milagros minden titkába beavatja Linát. A kedves, segítőkész Lepkécske, szívből támogatja barátnőjét, és egy kicsit meg is sértődik, amikor feltűnik a színen Mili zárdabeli barátnője, Gloria, aki ráadásul még a bevásárlófiút és lecsapja a kezéről.
Becenevét arról kapta, hogy teleaggatja magát lepkés csatokkal, kitűzőkkel.

 

Image and video hosting by TinyPic

Gloria
(Gabriela Sari)

Kedves fruska, szintén a zárdából került a Di Carlo házba. Mili szövetségese, és a kezdeti összezörrenések után jó barátságba kerül Linával is. Nem nehéz kibékülniük, hiszen van egy közösen utált szobatársuk, Martha. Időközben felbukkan Gloria édesanyja, aki csecsemőkorában otthagyta őt a kórházban. Azóta mélyen megbánta tettét, és ki szeretne békülni lányával. Gloria eleinte nem is akar tudni az anyjáról, később természetesen megenyhül.