Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cserfesek, csalók, cselszövők (4. rész)

2008.04.17

 

Image and video hosting by TinyPic

Socorro
(Silvia Bayle)

A ház szakácsnője, Martha édesanyja. Néha maga is meglepődik lánya gonoszságán. A középkörű nőbe olthatatlanul szerelmes a kertész, de Socorro nem tud hinni a férfinak, hisz egyszer már csúnyán becsapták.

 

Image and video hosting by TinyPic

Martha
(Valería Lorca)

Ő a negyedik lány a cselédszobában, és nemcsak azzal lóg ki a többiek közül, hogy jóval idősebb, mint a tinik, hanem jóval gonoszabb is.
Martha Socorro törvénytelen lánya, akinek legfőbb célje, hogy feljebb jusson a ranglétrán. Mutatós teremtés, de esze nincs sok: úgy gondolja elég bebújnia Damian ágyába, és valóra válik terve, pedig a férfi csak kihasználja. A feljebbjutás reményében Luisa mellé állt, ő lett a nő asszisztense.

 

Image and video hosting by TinyPic

Rocky (Morgan)
(Marcello Mazzarello)

Rocky, a sofőr (Victoria nevezte le Morgannak), aki mindig valamilyen nagy tervvel áll elő. Egyik vágya, hogy gazdag legyen, a másik pedig, hogy meghódítsa Victoriát. A kettő persze összefügg egymással.
A sofőr szentül meg van győződve arról, hogy hasonlít Stallonéra, a filmszínész egyik híres szerepe miatt nevezi magát Rockynak.
A sorozat humoros vonalát ő és barátja, a kertész képviselik. Mindig kitalálnak valami őrültséget a vágyott meggazdagodás reményében, ami természetesen nem jön be. Ezért néha még az állásukat is hajlandók kockára tenni.

 

Image and video hosting by TinyPic

Ramon
(Gino Renni)

A kertész múltja nem teljesen tiszta. Manapság minden vágya egy jól menő üzlet beindítása, de ez csak álom. Túl sok ésszel nem áldotta meg a természet, komolyan veszi Rocky hagymázos ötleteit. Socorrónak, a szakácsnőnek csapja a szelet, aki titkolja előtte, hogy viszontszereti.